Plata se poate face:

·         Plată online cu cardul

Plata cu card bancar reprezintă o optiune simplă și sigura de efectuare a plăților online. Tranzactiile cu cardul sunt procesate 3D Secure pentru orice card bancar emis de către orice bancă sub sigla VISA și MasterCard.  Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastră ajung direct la banca, nimeni altcineva neavând acces la ele. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plățile cu cardul nu este perceput nici un comision!

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele lupascu-electrocasnice.

·         Numerar – la livrare sau ramburs

Plata se face în lei, integral, la livrarea de catre un reprezentant Lupascu Electrocasnice sau ramburs la livrarea de catre un reprezentant al firmei de curierat.

·         Ordin de plată sau transfer/virament bancar

Plata se face pe baza unei facturi proforme emise de catre S.C. LUPASCU S.N.C., in urma unei discutii cu un reprezentant. Livrarea produselor se va realiza in momentul in care se confirma plata in contul de mai jos:

Denumire: SC LUPASCU SNC
Cod unic de inregistrare: RO2862053
IBAN: RO59RNCB0196027781170001
Banca: Banca Comercială Română (BCR)

·         Plată în rate (in curand)